Solucions per a empreses

Com a especialistes, col·laborem amb numeroses empreses. Demana’ns pressupost sense cap compromís.

Solucions Domèstiques

Tens una obra nova? necesites una reforma? Demana’ns pressupost sense cap compromís.

Solucions d’urgència

Tens una urgència? Necesites ajuda inmediata?
Truca’ns ara --> Servei 24/7.

SERVEIS DE PLOMERIA

SERVEIS DE D'ELECTRICITAT

SERVEIS DE GAS

Serveis de sanitaris

Serveis de termos

Aixetes i claus

Eco-friendly

Instal·lem materials d'alta qualitat. Gestionem els residus correctament reciclant-los i/o donant-los una segona vida.

Eficiència elèctrica

Instal·lem material, components i recanvis amb les noves etiquetes d'eficiència energètica A, B i C. segons la normativa CE.

Instal·lacions ràpides

Sóm professionals i eficiènts amb el nostre treball. Acudim en menys de 1 hora dins la provincia de Barcelona, 7 dies la setmana, 24 h.

Tens preguntes?

FAQ'S

Lampista és un professional dedicat a reparacions i instal·lacions de canonades d’aigua, instal·lacions d’electricitat i petites reparacions d’habitatges i comerços. Les tasques principals d’un lampista són, reparacions de fuites d’aigua, reparacions d’electricitat així com les aixetes i sifons de cuina i bany.

Per a visites, consultes, pressupost o qualsevol altre motiu de dilluns a divendres de 9:00h fins a 20:00h. 

Per a treballs urgents ens podeu trucar al tel:+34 620 10 14 95 a qualsevol  hora del dia (24 hores) i 7 dies a la setmana. 

Atenem en menys de 1h per l’area de Barcelona provincia. Per a treballs urgents ens podeu trucar al tel:+34 620 10 14 95 a qualsevol hora del dia (24 hores) i 7 dies a la setmana.

Acceptem com a forma de pagament; efectiu, targeta, Bizum, xec bancari, PayPal i transferència bancària immediata (lliurament de comprovant al moment).

Tots els treballs realitzats pels operaris de la nostra empresa estan garantits per 6 mesos en cas d’una reparació i 1 anys en cas de noves instal·lacions. La garantia de treball no inclouen els aparells com termos elèctrics o escalfadors d’aigua, ja que compta amb 2 anys de garantia de fabricant.

Fem visites in-situ per a poder evaluar la situació, determinar-la i programar una solució.

 

20% per a nous clients.

Ens adaptem a acada situació, tot depén de les necesitats de la implamentació de la solució, el material que es vulgui emprar i la urgència. Els nostres pressupostos són comptetitius tant per a usuaris domèstics com per a empreses.

Ens adaptem a acada situació, i per això arribem a tot Catalunya.