Sóm molt més que una empresa de lampisteria

Instal·lacions López és una empresa familiar que consta de pare i fill, amb una història de més de 40 anys dedicats a la electricitat i la llauneria. En José, després d’uns anys treballant a Valldoreix, va decidir crear una empresa de lampisteria situada a Sant Cugat. Amb un alt nivell d’auto-exigència es caracteritzà per fer instal·lacions de manera que fossin fiables i duradores, i de la manera més honesta.


Amb els anys va seguir a càrrec de l’empresa, però al costat del Xavi, qui s’uneix al projecte després de treballar uns anys a la mateixa empresa de Valldoreix. Amb aquesta incorporació, creem la societat amb la voluntat de donar continuïtat al projecte i d’ atendre els clients amb la major brevetat possible.


Al 2017, amb la jubilació d’en José, en Xavi prèn el comandament de la nau intentant continuar amb l’esperit alegre i complidor que fins el moment els caracteritza.


Xavi López Instal·lacions, fa arribar els nostres serveis allà a on es necessiten, ja es tracti d'instal·lacions elèctriques, d'aigua o gas.

Pioners en intal·lacions de suministres y eficiència energètica

Desde 1975

- 0 %
REDUCCIÓ DE COST
+ 0 %
EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
- 0 %
MENYS CONSUM